De Gooische Koffiebus

 

Drie jaar nadat Master Barista Marco zijn koffie schenkerij en branderij begon aan de Laarderweg in Bussum, maakt hij nu ook de lekkerste koffie op locatie met de Gooische Koffiebus.

<br

“Met de Gooische Koffiebus’ schenken wij nu ook op locatie de heerlijkste koffie”, Wij kopen groene koffiebonen en brand deze zelf. Met de versgebrande huisblend creëer wij unieke smaaktinten”. En werden wij in 2014, als de Koffie Society, uitgeroepen tot nummer 18 van de AD koffietest en nummer 1 van ‘t Gooi.

 

“Wij laten je graag delen in onze passie, dat is koffie en patisserie. Dus ook vanuit de koffiebus serveren wij onze patisserie met Portugese inslag. Tania, “mijn Braziliaanse koffieboontje”, maakt zowel de patisserie als broodjes elke dag in onze eigen keuken”.

 

In de bus maken wij: Apfelstrudel, Muffins, pastel da nata en kokosmakronen en niet te vergeten serveren wij ook geweldige cakes zoals: Banana bread, Carrot cake en geweldige Cheesecake.

 

Met een capaciteit van enkele honderden kopjes koffie per uur is de Gooische Koffiebus ideaal voor feesten en evenementen. Partijen, braderieën, markten, private diners of een tuinfeest. Met de Gooische Koffiebus wordt uw evenement een nog groter succes met de beste koffie, thee, juices en patisserie.

 

 Workshop Thuis Barista en Latte Art op locatie.

Met de Gooische Koffiebus kan Marco de workshops die hij nu in de winkel geeft ook op locatie aanbieden. Een leuk idee voor een bedrijfsuitje of afsluiting van een brainstorm op de spreekwoordelijke ‘hei’. Zowel de ‘Thuis Barista’ als de ‘Latte Art’ workshop kan Marco op iedere locatie waar de bus kan komen verzorgen.

Voor meer informatie,  een offerte of reserveren gaat u naar http://www.koffiesocietybussum.nl/de-koffiebus/

 

Wilt u de Gooische Koffiebus op uw evenement of feest? Bel ons op 035 888 75 00